Eugenti dhe presidenti “rrok”

Eugenti dhe presidenti “rrok”
Këngëtari i njohur, Eugent Bushpepa, ka takuar një idhull “të famshëm” të tij, Presidentin e Republikës, Ilir Meta.

Meta ka lënë mënjanë protokollin e ka hequr xhaketën, e të dy kanë bërë shenjën që karakterizon këtë muzikë kaq shpërthyese.

Një pamje jo tipike për një president, por që e bën atë të afruar me bashkëmoshatarët e tij, që e kanë këtë muzikë adhurim.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: