E dinit që Sonila është një bektashiane e devotshme?

E dinit që Sonila është një bektashiane e devotshme?
E njohim shumë mirë për karrierën e saj, edhe familjen ia njohim, edhe pasionin për të bukurën.

Por nuk e dinim se gazetarja e njohur, Sonila Meço është një bektashiane e devotshme.

Na e zbulon vetë ajo, nën këtë foto me poetin dhe publicistin Agim Doçi, një bektashian i devotshëm si ajo.

E pikërisht, ky besim i ka bashkuar dy personazhet e ekranit dhe artit, në organizimin e një aktiviteti.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: