Dieta me vezë të ziera

Dieta me vezë të ziera
Java e parë

E hënë:

Mëngjesi: Dy vezë të ziera dhe një frut.

Dreka: Dy feta bukë  dhe fruta.

Darka: Pulë të gatuar dhe sallatë.

E martë: 

Mëngjesi: Dy vezë të ziera dhe fruta.

Dreka: Pulë të gatuar dhe sallatë jeshile.

Darka: Portokall, sallatë dhe dy vezë të ziera

E mërkurë:

Mëngjesi: Dy vezë të ziera dhe fruta.

Dreka: Një domate, një fetë bukë dhe djathë me yndyrë të ulët.

Darka: Pulë të gatuar dhe sallatë.

E enjte: 

Mëngjesi: Dy vezë të ziera dhe fruta.

Dreka: Fruta.

Darka: Pulë e pjekur.

E premte:

Mëngjesi: Dy vezë të ziera.

Dreka: Dy vezë të ziera dhe perime të ziera.

Darka: Peshk i pjekur në skarë dhe sallatë.

E shtunë:

Mëngjesi: Dy vezë të ziera.

Dreka: Fruta.

Darka: Pulë me salcë dhe sallatë.

E diel:

Mëngjesi: Dy vezë të ziera dhe fruta.

Dreka: Sallatë domateje dhe perime të ziera me pulë.

Darka: Perime të ziera

Java e dytë

E hënë:

Mëngjesi: Dy vezë të ziera.

Dreka: Sallatë dhe pulë.

Darka: Portokall, sallatë dhe dy vezë të ziera.

E martë:

Mëngjesi: Dy vezë të ziera.

Dreka: Dy vezë të ziera dhe perime të ziera.

Darka: Sallatë dhe peshk i pjekur në skarë.

E mërkurë:

Mëngjesi: Dy vezë të ziera dhe fruta.

Dreka: Pulë e gatuar dhe sallatë

Darka: Portokall, sallatë dhe dy vezë të ziera.

E enjte:

Mëngjesi: Dy vezë të ziera dhe fruta.

Dreka: Perime të ziera, dy vezë të ziera dhe djathë me pak yndyrë.

Darka: Pulë me salcë dhe sallatë.

E premte:

Mëngjesi: Dy vezë të ziera dhe fruta.

Dreka: Sallatë me peshk ton.

Darka: Dy vezë të ziera dhe sallatë.

E shtunë:

Mëngjesi: Dy vezë të ziera dhe fruta.

Dreka: Pulë e gatuar dhe sallatë.

Darka: Fruta.

E diel: 

Mëngjesi: Dy vezë të ziera.

Dreka dhe darka: Perime të ziera dhe pulë e pjekur.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: