Big Mama nuk njihet më

Big Mama nuk njihet më
Gjithmonë e më shumë, këngëtarja Big Mama, po shndërrohet në një femër elegante, deri në dobësi.

Këtë fakt ajo e ka pritur dhe kërkuar shumë, por ndryshimi i saj është aq i madh dhe mbresëlënës, sa publiku ka harruar thuajse fare se ajo e nisi dhe e vazhdon karrierën si këngëtare, duke performuar me shumë këngë në skenën shqiptare.

Por kur shikon foto si kjo, me belin e hollë, fytyrën plotësisht tjetër, këmbët e gjata, grimin e përkryer, të duket se kemi të bëjmë me një tjetër person.

Meriton shumë komplimente për këmbënguljen!

Shpërndajeni me miqtë tuaj: