Beatrix, këngëtare apo modele?

Beatrix, këngëtare apo modele?
Mosha ia lejon që të jetë tekanjoze, të shijojë jetën dhe të zhvillojë të gjitha pasionet e saj, veçanërisht ato që kanë lidhje me të bukurën.

Beatrix Ramosaj në syrin e publikut është rrënjosur si këngëtare e re dhe premtuese.

Por gjithmonë e më shumë, në këto muaj, po shfaqet në tërë bukurinë e saj, pra si modele.

Nuk mund të thuhet se ka një fizik tipik prej modeleje, por sërish ajo po e ndjek këtë rrugë me shumë dëshirë.

Shikoni se sa seksi duket ajo, nën këto palma diku në Spanjë, ku duket se ka ndalur turravrapin në këto ditë me diell.

Ajo ngjan si një modele eksperte tashmë.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: