“ANTENA JASHTË FAMILJES”/ Fatmir Xhafaj siguron shokun Enver!...

“ANTENA JASHTË FAMILJES”/ Fatmir Xhafaj siguron shokun Enver!...
Satirë

Fotoja e tretë tregon shokun Fatmir Xhafaj, me shokun Enver.

Takimi është bërë disa dekada më parë, por mesa kemi marrë vesh nga burimet tona, shokut Fatmir i ka dalë në ëndërr Enveri, e me të ka kryer këtë bashkëllafosje, që tregon rolin udhëheqës dhe sigurisht, largpamës të partisë, edhe në ditët e sotme.

Enver Hoxha: Hë mo, Miri, iku vëllai në Itali?

Fatmir Xhafaj: Iku shoku Enver!

Enver Hoxha: Iku pa leje apo...?

Fatmir Xhafaj: Ç’është ai llaf, shoku Enver! E dërgoi partia. Ku bëjmë gjë neve, pa vendimin e partisë...

Rubrika e përditshme satirike e “Albanian Free Press”, “Antena Jashtë Familjes”, përgatitet nga Helidon Tahiraj

Shpërndajeni me miqtë tuaj: