“ANTENA JASHTË FAMILJES”/ Alibeaj: PD-ja në pushtet, do hapë kapakët e dosjeve

“ANTENA JASHTË FAMILJES”/ Alibeaj: PD-ja në pushtet, do hapë kapakët e dosjeve
Satirë

Fotoja tregon shokun Enkelejd Alibeaj, deputet i PD-së në Kuvend, si dhe anëtar i Komitetit Ekzekutiv të Federatës së Futbollit.

Fotoja është shkrepur, teksa shoku Enkelejd po u fliste ish-të përndjekurve për dëmshpërblimet, të cilat nuk i morën dot kur PD-ja ishte në pushtet.

Në fjalët e tij, me një ton plot inat (si përherë), Ai u tha ish-të përndjekurve të pranishëm, por edhe atyre që e ndiqnin nëpërmjet televizorit, se kur PD-ja të vijë në pushtet, gjëja e parë që do bëjë personalisht, është hapja e kapakëve të dosjeve.

Rubrika e përditshme satirike e “Albanian Free Press”, “Antena Jashtë Familjes”, përgatitet nga Helidon Tahiraj

Shpërndajeni me miqtë tuaj: