Enada At’Nikolla, kthehet miss-i i dikurshëm

Enada At’Nikolla, kthehet miss-i i dikurshëm
E ka jetuar me shumë qetësi e paqe trupin e saj, format e kulme, veshjet e gjata e të gjera, pas dy lindjeve e vitet që ikin për të gjithë.

Por ja që erdhi koha dhe Enada At’Nikolla arriti të vijë në formë e të na risjellë në memorie miss-in bukuroshe që ka qenë përpara shumë viteve.

Stilistja e njohur shkëlqen me këtë veshje elegante, pa harruar detajet që aq shumë i do, në këtë rast kapelën.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: