“ANTENA JASHTË FAMILJES”/ Putin telefonon Ramën. Shokët Meta, Luli, Monika vijnë me...

“ANTENA JASHTË FAMILJES”/ Putin telefonon Ramën. Shokët Meta, Luli, Monika vijnë me...
Satirë

Antena Jashtë Familjes vjen me një lajm të mirë. 24.500 të rinj studiojnë jashtë vendit dhe shumica e tyre nuk kthehen. Themi lajm i mirë pasi ata pas disa dhjetëvjeçarësh do kthehen në Shqipëri, me kulturë evropiane, e kështu do kontribojnë më shumë për vendin tonë.

E meqë ra llafi te Evropa. Ne po sjellim në rubrikën tonë një nënrubrikë që e kemi kopjuar nga gazeta satirike amerikane The Opinion, që po e titullojmë "Foto-Lajm". Duke qenë se ngjarja më e shënuar këtë javë kishte të bënte me dhënien e rekomandimit për biseda me shoqet dhe shoqet e BE-së, ne përzgjodhëm foto, që kanë të bëjnë me këtë ngjarje, apo siç vazhdojmë t'i themi neve në gazetari, eveniment.

Foto e parë ka të bëjë me shokun Putin. Ne kemi marrë vesh se ai ka telefonuar shokun Rama. Ai i ka shprehur...

 

 

Foto e dytë sjell një tjetër President. Këtë radhë jo të huaj, por tonin. Shoku Ilir ka takuar shoqen Mogerini dhe i ka thënë që...

 

 

Foto e tretë sjell të madhin e të mëdhenjve të opozitës. Vetë shokun Lulëzim, i cili takoi shoqen Mogerini në Rinas. Ne morëm vesh se ajo i kërkoi Lulit, lule, e konkretisht tulipanë hollandezë. Ky i fundit i tha...

 

Foto e katërt sjell shoqen Monika. Na i kishte ënda që ta shikonim kaq të bukur. Dukej që kishte dalë direkt nga...

Rubrika e përditshme satirike e “Albanian Free Press”, “Antena Jashtë Familjes”, përgatitet nga Helidon Tahiraj

Shpërndajeni me miqtë tuaj: