Oficeri i policisë lë shërbimin dhe luan me fëmijët, pamjet që janë bërë virale në internet (VIDEO)

Oficeri i policisë lë shërbimin dhe luan me fëmijët, pamjet që janë bërë virale në internet (VIDEO)
Një oficer policie ka braktisur shërbimin dhe i është afruar një grupi fëmijësh.

Oficeri u ka marrë patinat dhe ka nisur të luajë me fëmijët, derisa është rrëzuar.

Ngjarja ka ndodhur në Essex të Britanisë së Madhe.

Për fatin e tij të keq, grishka është filmuar nga një tjetër oficer policie, kolegu i tij i shërbimit, i cili e ka hedhur videon në Facebook për shaka.

Por pamjet janë bërë virale në rrjetet sociale. /a.a/ Albanian Free Press Online/