Leksioni i familjes “Beckham” në Ditën e Nënës, David ka një mesazh për Victoria-n

Publicitet
Leksioni i familjes “Beckham” në Ditën e Nënës, David ka një mesazh për Victoria-n
David Beckham përveç se një futbollist i madh, imazhi  i të cilit është i njohur kudo në botë, njihet edhe si një familjar dhe baba i mirë. I martuar gati dy dekada më parë me anëtaren e grupit të famshëm muzikor “Spice Girls”, Victoria Beckham, ai ka krijuar një familje model në Angli, me tre djem dhe një vajzë, jo thjesht sepse është një ndër familjet më të pasura të Britanisë së Madhe.

“Ne festuam Ditën e Nenës me këtë grua mahnitëse që solli në jetë këta fëmijë kaq të bukur,” – ka shkruar David, në mesazhin e tij teksa në foto ai dhe Victoria kanë pozuar krah fëmijëve të tyre.

Interesant është edhe fakti se pranë David qëndron vajza e tij e vogël dhe pranë Victoria djali i vogël, Në familjen Beckham dy djemtë më të mëdhenj janë adoleshentë por edhe ata qëndrojnë gjithnjë të bashkuar dhe festojnë së bashku, si në rastin e fundit kur e kanë uruar Vicktorian, në Festën e Nënës.

/a.m/

Shpërndajeni me miqtë tuaj: