Ky është parkimi më i bukur që keni parë ndonjëherë, shikoni pamjet (VIDEO)

Publicitet
Publicitet
Ky është parkimi më i bukur që keni parë ndonjëherë, shikoni pamjet (VIDEO)
Një automjet mbërrin për të parkuar në rrugë.

Hapësira është shumë e ngushtë dhe shoferi provon në të gjithë mënyrat.

E vetmja mënyrë për të parkuar është kjo që do të shikoni në këto pamje. /a.a/ Albanian Free Press Online/