Flaka ndizet “flakë”

Flaka ndizet “flakë”
Madama plot stil e këngës shqiptare, Flaka Krelani, nuk po njeh ndalesa në shfaqjen e saj si një seks-simbol.

Kanë ikur kohët kur e shikoje si djalë çapkën në skenë.

Tashmë është një zonjushë mbi këpucë me platformë super të lartë, që i shton shtatlartësi, që në fakt i mungon, fustani i kuq që “me zor” mbahet mbi dekoltenë e imët dhe flokët, të gjatë dhe femërorë.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: