Modele të fotografuara mes plehrave, por edhe kjo e ka një qëllim... (VIDEO)

Modele të fotografuara mes plehrave, por edhe kjo e ka një qëllim... (VIDEO)
Fotografja senegalese Ina Thiam realizon fotografi të pazakonta.

“Modelet që vendosen në fokus të aparatit, kanë në sfond pirgje me plehra apo papastërti të tjera”, raporton BBC.

Duket si një lloj i veçantë arti, por ka një qëllim të caktuar.

Qëllimi i fotografes është që, nëpërmjet kontrastit të bukurisë dhe shëmtimit, të inkurajojë njerëzit të pastrojnë lagjen e tyre dhe për të ndalojnë hedhjen e mbeturinave vend e pa vend. /a.a/ Albanian Free Press Online/

Video: BBC