Lexoni sot, 14 shkurt 2018, në gazetën e përditshme "Albanian Free Press"

Lexoni sot, 14 shkurt 2018, në gazetën e përditshme "Albanian Free Press"
REVOLUCIONI NË SHTYPIN SHQIPTAR, NJË VIT ME “ALBANIAN FREE PRESS”

SPECIALE Gazeta më e re në Shqipëri mbushi një vit që plotësoi në tregun mediatik, boshllëkun shumëvjeçar të një të përditshmeje të pavarur, me balancë të admirueshme të raportimit dhe opinionbërjes. Opinionistët e gazetës “Albanian Free Press” të cilët shkruajnë që nga themelimi, ekskluzivisht për këtë të përditshme, flasin për njëvjetorin e medias më të re në Shqipëri. Urimet për vitin e parë që u mbyll dhe sugjerimet për vitin e dytë që sapo ka nisur

FJALA E BOTUESIT

NJË VIT “ALBANIAN FREE PRESS” 

 

Nga Spyros Sideris

Botues i “Albanian Free Press”, “Nezavisen” dhe “Independent Balkan News Agency”

EDITORIAL

RRUGËTIMI VAZHDON…  

Nga Edison Kurani

Kryeredaktor i “Albanian Free Press”

 

OP-ED

Kur bëhen bashkë shumica dhe opozita në Shqipëri

Nga Alfred Peza

Jo histeri shtazarake

Nga Edison Ypi

 

“ANTENA JASHTË FAMILJES”

Flet shoqja Milena Harito: Më mbyllën në palestrën e shkollës "Halim Xhelo"...

 

EKONOMI

Rreziku nga PPP-të, FMN vjen në Tiranë: Do t’ju japim konsulencë

 

TENDENCË

Shën Valentini, ku kanë zgjedhur “të arratisen” të dashuruarit shqiptarë?

LEXONI GAZETËN E PLOTË DIGJITALE FALAS!

 

Shpërndajeni me miqtë tuaj: