Arnida, sa seksi është filozofia

Arnida, sa seksi është filozofia
Arnida Çapi, ish-missi, ish-asistentja dhe ish-kandidatja për deputete e partisë së Spartak Ngjelës, që rëndom e gjen në kronikën rozë me nofkën, “avokatja seksi”, edhe me kalimin e viteve, nuk mungon së qeni e tillë, madje edhe kur ulet në një divan e lexon filozofi.

Intelektuale, por “hot”, biondja që tentoi të merrej me politikë, por që sot është në profesionin e saj të arsimimit, ka postuar një foto që, në pamje të parë, është shumë e thjeshtë.

Veshur me të bardha, mbi një divan të bardhë, vajza me tipare të forta, duket se po lexon një libër të rëndë filozofik, por që nuk e ndalon së qeni një femër sensuale.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: