Agnes Vuthaj, një patriote e vërtetë

Agnes Vuthaj, një patriote e vërtetë
Sa e bukur kjo foto e ish-missit dhe tashmë biznesmenes së modës, Agnes Vuthaj!

Jemi mësuar ta shikojmë të pozojë me koleksione klasike ose sportive, ku nuk mungojnë aksesorët e markës së saj, por këtë herë, ajo ka zgjedhur veshjen më të bukur.

Një kostum popullor shqiptar, i shkon shumë pas belit dhe shtatlartësisë së saj, Agnesa duket edhe më e hijshme, se me veshje moderne e mbi të gjitha, një patriote e vërtetë.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: