Si u kap në kurth pedofili 42-vjeçar, u prangos teksa priste 14-vjeçaren në takim (VIDEO)

Si u kap në kurth pedofili 42-vjeçar, u prangos teksa priste 14-vjeçaren në takim (VIDEO)
Ky është momenti kur një burrë që përpiqet të takojë një vajzë të mitur për seks.

Ai është është kapur nga “gjuetarët e pedofilëve” dhe i është dorëzuar policisë.

Ish-inxhinieri Christopher Wise, 42 vjeç, aktualisht mësues, mendonte se po bënte biseda të paligjshme në internet me dy vajza të moshës 14 dhe 15 vjeç, në verën e kaluar.

Por ai në fakt ishte mashtruar nga grupet” Drejtësia e Vdekur” dhe “Gardianët e Veriut” të cilët krijuan profilet e rreme online për të gjurmuar të rriturit që kërkonin seks me fëmijët.

Wise mbërriti në vendin e caktuar për të takuar 15-vjeçaren me të cilën kishte “rënë në ujdi”.

Por gjuetarët e pedofilëve ishin duke pritur. /a.a/ Albanian Free Press Online/

Foto dhe video: Daily Mail