Maska me mjaltë dhe banane për flokët

Maska me mjaltë dhe banane për flokët

Është shumë e lehtë për tu përgatitur dhe sigurisht i keni këto përbërës në shtëpi. Shtypni bananen dhe bashkojeni me tre lugë mjaltë. Mund ti shtoni disa pika vaj bajamesh. Aplikojeni mbi flokë dhe lëreni për 30 minuta dhe shpëlajeni mirë. Lani flokët si zakonisht por mos i thani me tharëse.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: