Ky është krevati më i sigurt në botë, të mbron nga tërmetet dhe sulmet terroriste (VIDEO)

Ky është krevati më i sigurt në botë, të mbron nga tërmetet dhe sulmet terroriste (VIDEO)
Punonjësit e sektorit të sigurisë kanë menduar edhe për një krevat që mund të na shpëtojë jetën në rast rreziku.

Sensorët ndjejnë lëkundjen që përpara se të shembet ndërtesa ku ndodhet apartamenti i personit që fle në këtë shtrat.

Krevati mbyllet automatikisht, duke u shndërruar në një kuti hekuri.

Brenda, ndodhen edhe rezerva uji të pijshëm, ushqime dhe pajisje mjekimi në rast nevoje. /a.a/ Albanian Free Press Online/