Treni mbërrin në stacion, por një grua ndodhet në binarë...ankthi i sekondave fatale (VIDEO)

Treni mbërrin në stacion, por një grua ndodhet në binarë...ankthi i sekondave fatale (VIDEO)
Treni po vjen, por kjo grua nuk i ka kaluar ende binarët.

Në momentin e fundit, ndërhyn një njeri dhe e tërheq nga rreziku i vdekjes.

Pamjet janë marre nga stacioni i trenit Viktoria në Melburn të Australisë dhe janë transmetuar nga televizioni amerikan ABC News. /a.a/ Albanian Free Press Online/