Sulmi i tmerrshëm i shqiponjës, shikoni si arrin të rrëmbejë me kthetra dhinë e egër (VIDEO)

Sulmi i tmerrshëm i shqiponjës, shikoni si arrin të rrëmbejë me kthetra dhinë e egër (VIDEO)
Pamjet filmike tregojnë mënyrën se si gjuan shqiponja e artë, një lloj shpendi që ka origjinë evropiane.

Ajo sulmon edhe kafshë me përmasa të mëdha trupore.

Në këto pamje, sulmi është drejtuar kundër dhisë së egër, një kafshë e shkathët dhe e shpejtë.

Por jo më e shkathët se shqiponja. /a.a/ Albanian Free Press Online/