Revista suedeze: Shqipëria, vendi më i mirë për udhëtime në vitin 2018

Revista suedeze: Shqipëria, vendi më i mirë për udhëtime në vitin 2018
Në numrin e fundit, revista më e madhe e Suedisë për udhëtime dhe ka listuar 35 destinacione në gjashtë kategori: vendet më të mira, qytetet më të mira, aventurën më të mirë, më të mirët e diellit dhe banjot, udhëtimet më të mira ushqimore dhe udhëtimin më të mirë buxhetor, ku Shqipëria renditet e para.

“Fituesi në kategorinë më të mirë është Shqipëria – një vend që së fundi ka qenë një ushqim i mire në botën e udhëtimit, pasi ajo ka gjithçka, nga majat e thyera malore deri te plazhet e artë mesdhetare”.

“Shqipëria lë dy vende: Botsvana dhe Zvicra”.

“Këtë vit, bordi redaktues ka listuar 35 destinacione në gjashtë kategori – fituesi në kategorinë më të mirë është Shqipëria, pasi ajo ka gjithçka, nga majat e thyera malore deri te plazhet e arta mesdhetare”.

Lajmi është postuar në faqen e ministrisë për Evropën dhe Punët e Jashtme të Shqipërisë.

“Shqipëria po promovohet nga mediat ndërkombëtare si një nga destinacionet më të mira turistike për vitin e ardhshëm 2018. Vendi është në krye të 35 destinacioneve për t’u vizituar në 2018, sipas Vagabond Beresta Editorial”.

/a.m/

Shpërndajeni me miqtë tuaj: