Ky është tuneli më i gjatë i dritave në Europë, çfarë magjie (VIDEO)

Ky është tuneli më i gjatë i dritave në Europë, çfarë magjie (VIDEO)
Tuneli me drita i Noruiçit në Mbretërinë e Bashkuar është më i gjati në Europë.

Tuneli 45 metra i gjatë, 4 metra i lartë dhe 6 metra i gjerë, i bërë nga mbi 54 mijë LED pulsues me drita të sekuencuara, pasqyron modele dhe ngjyra të ndryshme.

Vizitorët provojnë magjinë teksa dita bëhet natë dhe nata bëhet ditë. /a.a/ Albanian Free Press Online/

Video: BBC