Këta kamionistë janë mjeshtra, shikoni çfarë manovrash të pabesueshme arrijnë të realizojnë (VIDEO)

Këta kamionistë janë mjeshtra, shikoni çfarë manovrash të pabesueshme arrijnë të realizojnë (VIDEO)
Në video shfaqen disa raste të manovrave të kamionëve që kanë gjatësi të madhe.

Drejtuesit e tyre arrijnë të kryejnë manovra nga më të pabesueshmet.

Shpejtësi dhe saktësi, ja çfarë i bën të pagabueshëm. /a.a/ Albanian Free Press Online/