Inteligjiencë e mahnitshme, shikoni çfarë bën ky qen për të fituar lirinë (VIDEO)

Inteligjiencë e mahnitshme, shikoni çfarë bën ky qen për të fituar lirinë (VIDEO)
Ky qen duket një ekspert i vërtetë për të realizuar një plan arratisjeje.

Ai është i mbyllur së bashku me kafshë të tjera në një kanile.

Por ai arrit të ngjitet nëpërmjet rrjetës dhe të dalë përmes një të çare në çati.

Lëvizjet që ai kryen, tregojnë për një inteligjiencë të mahnitshme. /a.a/ Albanian Free Press Online/

Video: Daily Mail