Deputetët ia marrin këngës nga gëzimi: Miratuan ligjin për martesat mes homoseksualëve (VIDEO)

Deputetët ia marrin këngës nga gëzimi: Miratuan ligjin për martesat mes homoseksualëve (VIDEO)
Në parlamentin e Australisë ka plasur hareja e madhe pas miratimit të ligjit për martesat mes njerëzve me seks të njëjtë.

Në sallë kanë nisur brohorimat, përqafimet, madje ia kanë marrë edhe këngës.

Martesat e para mes homoseksualëve dhe lesbikeve pritet të celebrohen në janarin e ardhshëm. /a.a/ Albanian Free Press Online/