Çfarë mund të bëhet me dy goma makinash të konsumuara? Ja një zgjidhje praktike (VIDEO)

Çfarë mund të bëhet me dy goma makinash të konsumuara? Ja një zgjidhje praktike (VIDEO)
Nëse keni goma makinash që kanë dalë jashtë përdorimit, mendohuni mirë përpara se t’i hidhni poshtë.

Ky njeri që shfaqet në këtë video, e ka gjetur një zgjidhje shumë praktike.

Ai ka shfrytëzuar dy goma të përdorura dhe ca dërrasa për të bërë këtë mobilje të thjeshtë. /a.a/ Albanian Free Press Online/

Shpërndajeni me miqtë tuaj: