A është ky kërcimi më seksi i të gjitha kohërave? (FOTO DHE VIDEO)

A është ky kërcimi më seksi i të gjitha kohërave? (FOTO DHE VIDEO)
Është i njohur si “kërcimi më seksi i të gjitha kohërave”.

Por ata që e praktikojnë thonë se lëvizjet sensuale tek kërcimi “Kizomba” janë keqinterpretuar si seksuale.

Kizomba është një zhanër popullor i valleve me origjinë nga Angola, por që tashmë ka “pushtuar’ gjithë botën.

Zakonisht kërcehet në çift.

Karakterizohet nga një ritëm jo shumë i shpejtë dhe shumë romantik. /a.a/ Albanian Free Press Online/

Video: BBC