Si tmerrohen fëmijët në “malet ruse”, megjithatë rikthehen sërish në lojën e preferuar (VIDEO)

Si tmerrohen fëmijët në “malet ruse”, megjithatë rikthehen sërish në lojën e preferuar (VIDEO)
Në parqet e mëdha të lojërave thuajse në gjithë botën, nuk mund të mungojnë “malet ruse”.

Fëmijët, por edhe adoleshentë, hipin në masë në këtë lloj treni mbi binarë të hekurt, që i hipën dhe i zbret frikshëm në lartësi.

E megjithatë, ata kthehen sërish të shijojnë këtë ndjenjë frike, shpeshherë edhe duke qëndruar për orë të tëra në radhë. /a.a/ Albanian Free Press Online/