Pamje të rralla filmike nga observatori, si kaloi meteori që mund të “bënte hatanë” mbi tokë

Pamje të rralla filmike nga observatori, si kaloi meteori që mund të “bënte hatanë” mbi tokë
Një meteor është filmuar për pak sekonda gjatë kalimit pranë tokës.

Pamjet janë marrë nga observatori Wilkot në Angli dhe janë publikuar nga televizioni amerikan ABC News.

Në sekondat e xhiruara duket se si meteori afrohet me shpejtësi si lëmsh i zjarrtë. /a.a/ Albanian Free Press Online/