Pamja e tmerrit, avioni humbet kontrollin dhe zbret...në rrugën e qytetit (VIDEO)

Pamja e tmerrit, avioni humbet kontrollin dhe zbret...në rrugën e qytetit (VIDEO)
Një pamje e tmerrshme për ata njerëz që kanë patur fatin të asistojnë në këtë incident dy ditë më parë.

Pamjet janë filmuar në periferi të qytetit Florida në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Një avion i lehtë ka humbur kontrollin dhe është detyruar të bëjë një zbritje emergjence.

Ndërsa pranë nuk kishte as fushë dhe as pistë, avioni ka zbritur në rrugën automobilistike.

Ishte vërtet një fat i madh që avioni nuk u përplas me automjete dhe incidenti kaloi pa viktima./a.a/ Albanian Free Press Online/

Video nga BBC