Luani i ngul dhëmbët gomës së makinës, por ajo që ndodh e tremb "mbretin e kafshëve" (VIDEO)

Luani i ngul dhëmbët gomës së makinës, por ajo që ndodh e tremb "mbretin e kafshëve" (VIDEO)
Një luan i është afruar automjetit të një misioni fetar në Harrismith, Afrika e Jugut.

Kafshën duket se e tërheq goma e fuoristradës dhe i ngul dhëmbët.

Por zhurma që del nga shpërthimi i gomës e bën “mbretin e kafshëve” që të largohet i trembur. /a.a/ Albanian Free Press Online/