Loja e rrezikshme me krokodilin, shikoni si ia tund peshkun në turi ky djalosh (VIDEO)

Loja e rrezikshme me krokodilin, shikoni si ia tund peshkun në turi ky djalosh (VIDEO)
Krokodili është ndër kafshët më të fuqishme dhe më të rrezikshme.

Por ky banor i një ishulli të Australisë luan pa frikë me kafshën me dhëmbë të frikshëm.

Njeriu i tund para hundës një peshk krokodilit, për ta tërhequr në lojë.

Shikojeni vetë videon e publikuar nga Daily Mail. /a.a/ Albanian Free Press Online/