Këtu është ende bregu i detit, dikush ta lajmërojë këtë njeri (Video-Humor)

Këtu është ende bregu i detit, dikush ta lajmërojë këtë njeri (Video-Humor)
Pamjet filmike sjellin një situatë vërtet komike.

Një njeri niset turravrap drejt detit për të bërë një kërcim në ujë.

Por vetëm pasi bie e kupton se në të vërtetë kishte kërcyer në breg dhe jo në det. /a.a/ Albanian Free Press Online/