Helikopteri xhiron aksidentin, por kamera filmon një ngjarje tjetër të pabesueshme (Video)

Helikopteri xhiron aksidentin, por kamera filmon një ngjarje tjetër të pabesueshme (Video)
Ndërsa filmonte pamjet e një aksidenti, kamera e instaluar në një helikopter ka xhiruar ca pamje edhe më të pabesueshme.

Një i ri po vrapon dhe ngjitet me vrap mbi një urë të lëvizshme, teksa ajo po ngrihej.

Kur djali arrin në cepin e urës, tashmë distanca me anën tjetër është shumë e madhe. Poshtë është deti.

Por kamera filmon mrekullinë që arrin të realizojë djali-atlet. /a.a/