Plazhi i Ksamilit, sa e bukur Shqipëria! (Foto)

Plazhi i Ksamilit, sa e bukur Shqipëria! (Foto)
Sikur bukuritë natyrore që ka Shqipëria të shfrytëzoheshin si duhej, turizmi shqiptar do të kishte edhe më tepër zhvillim.

Ksamili afron plazhe të mrekullueshme, magjepsëse, që do t’i donte çdo vend tjetër në botë.

Nuk dihet nëse këto kapacitete turistike që afron Shqipëria shfrytëzohen aq sa duhet.

Turizmi si industri zhvillimi has probleme si çdo sektor tjetër, në radhë të parë përsa u përket shifrave, sesa turistë afron dhe sesa mund të afrojë një perlë e tillë e Mesdheut.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: