Pamje megjepëse nga Liqeni i Prespës (Foto)

Pamje megjepëse nga Liqeni i Prespës (Foto)
Bukuritë natyre të vendit tonë dhe objekte të veçanta nga Liqeni i Prespës.

Panoramë vërtet mbresëlënëse.

Ishulli Gjarprinjve ( Maligradit ), Kisha e Shën Mërisë, Shpella Shën Mërisë Glluboko, Kisha Bllagoveshtenië dhe këto pamje nga Liqeni i Prespës, Korçë, janë sjellë nga fotografi i talentuar Fation Plaku, i cili i ka ndarë ato në profilin e tij zyrtar Facebook.

/a.m/

Shpërndajeni me miqtë tuaj: