Dieta me karrota, humbni direkt kg

Dieta me karrota, humbni direkt kg
Dieta me karrota dietë duhet mbajtur për 3 ditë dhe nuk rekomandohet vazhdimi i saj. Nëse dëshironi ta aplikoni dy herë, bëni pauzë në mes të zbatimit të të dy serive.

Sipas saj, 4-5 herë brenda ditës duhet të hani nga një racion karrota të freskëta, të prera në rende, ku zakonisht dy karrota të mëdha janë të mjaftueshme për një porcion.

Sallatës patjetër duhe t’i shtoni edhe lëng limoni të freskët. Sipas dëshirës mund të shtoni edhe pak mjaltë ashtu që sasia e përgjithshme gjatë ditës të mos kalojë më shumë se një lugë gjelle.

Me çdo racion të karrotave mund të konsumoni edhe ndonjë frut.

Duhet që të pini sa më shumë ujë dhe çaj duke mos i shtuar sheqer.