Dobësimi? Tani vjen me dietat me lakër

Dobësimi? Tani vjen me dietat me lakër

Dita 1: Supë me lakër dhe një pjesë e frutave sipas dëshirës tuaj (përveç bananes)
Dita 2: Supë me lakër dhe patate
Dita 3: Supë me lakër, perime jeshile dhe një fetë molle
Dita 4: Supë me lakër, qumësht i skremuar dhe gjashtë banane
Dita 5: Supë me lakër, biftek viçi dhe domate të freskëta.
Dita 6: Supë me lakër, një fileto pule dhe 100 gramë perime
Dita 7: Supë me lakër, oriz kaf dhe perime.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: