Ora ndryshoi, rregullat mbi regjimin e ri

Ora ndryshoi, rregullat mbi regjimin e ri

Nga dita e sotme akrepat e orës shkuan 60 minuta prapa, duke na futur në regjimin e ri dhe sipas disa studimeve, kjo është një traumë e vërtetë. 

Por ju tani, duhet të flini pak më herët dhe të zgjoheni më herët për dy javë në mënyrë që trupi juaj të përshtatet me rutinën e re. 

Gjithashtu ecni në ajër të pastër gjatë kësaj kohe si një anti-stres.

Por konsumoni edhe shqime të vlefshme e të ngrohta si supa me perime të stinës, që ndihmojnë për pastrimin e shpirtit.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: